O nama

Sumo Sushi Bar

SUMO sushi bar je mesto za sve ljubitelje kvalitetnog i ukusnog sushija, kako za prave znalce, tako i za sve one koji žele da probaju nešto novo. Osim sušija i drugih japanskih specijaliteta, koje vam spremaju naši vrsni kuvari po receptima tradicionalne japanske kuhinje, “ukus Japana“ će vam dočarati pravi sake, kao i visokokvalitetno pivo Kirin koje se pravi od prvog pirinčanog slada.
U mirnoj i opuštenoj atmosferi možete uživati u šoljici kvalitene kafe, aromatičnog čaja ili voćnim miksevima koje spremamo specijalno za Vas.
Posetite nas i probajte nešto drugačije, a mi obećavamo da Vas nećemo ostaviti ravnodušnim…
Vaš Sumo Sushi

Mi smo mladi, ali imamo puno obožavaoca

o sushiju

Sushi je suptilan, jedinstven i pomalo mističan… nisko je kaloričan i odličan je afrodizijak…  Obiluje omega masnim kiselinama, sjajan je za koncentraciju, obnovu energije i snagu. Sushi je jelo u kome se uživa , lagano, polako, tako da ga sva čula osete . Sushi je specijalitet za posebne ljude, za ljude koji znaju da uživaju , drugačije i jedinstvene. Da li ste i Vi posebni ?

Zanimljivosti

  •  ELIKSIR LEPOTE I DUGOVEČNOSTI. Japanci su najdugovečniji narod, zahvaljujući ribi i omega tri masnim kiselinama, koje blagotvorno deluju na kardio sistem
  • SJAJAN AFRODIZIJAK  – Nori alge su bogate vitaminom E, koji se  još naziva i  „Sex vitamin“
  • SUSHI SE JEDE PRSTIMA – iako većina pokušava da ga jede štapićima, najispravnije je jesti  sushi prstima
  • NE POLOVITE komade sushija, jedite ih kao zalogaje
  • SUHI JE RITUAL – uživajte u samom činu jedenja sushija, mirisu, izgledu i ukusu

Svi idu u Sumo Sushi Proverite Zašto

POZOVITE
English